Pit-Boss Navigator 150
פיטבוס גאה להציג את סדרת ה-Navigator. גרילים קשוחים, מסיביים, עוצמתיים ואימתניים יותר מתמיד. לאחר מחקר ופיתוח שאפתני – פיטבוס לקחה את סדרת הCopper, אשר עשתה מהפכה ברחבי בגלובוס, עוד כמה צעדים גדולים קדימה.
הסדרה מצוידת עם תריס הלהבה האגדי של פיטבוס ההופך את מעשנת הפלט לגריל להבה עוצמתי. רק כאן הוא מגיע עם שדרוג משמעותי – פתיחת התריס בהזזה קלה של ידית שליטה הנמצאת מחוץ לגריל! יותר לא צריך לאלתר פתרונות להרמת הרשת ופתיחת תריס הלהבה עם כלי מזדמן – כאן תקבלו נוחות ונגישות מקסימלית לשימוש בנשק שובר השוויון של פיטבוס!
דגם ה-Navigator 150 כולל:
- שטח צלייה כולל של – 0.170 מ”ר
- פיקוד דיגיטלי מתקדם הדואג לשמירה על אחידות החום עם מספר יתרונות:
-טווח טמפרטורות רחב החל מ-85° ועד 260° מעלות צלזיוס!
– רגש טמפרטורה ננעץ המציג באופן קבוע על הצג את הטמפרטורה הפנימית של הבשר!
– לחצן Prime המאפשר הזנה מוגברת של כמות הפלט לסיר הבעירה. שימושי מאוד להגברת העוצמה במהירות בעת מעבר מעישון לצריבה על הלהבה. כמו כן שימושי לפני פתיחת המכסה – דבר הגורם לאיבוד חום מהיר. תוספת הפלט המוקדמת תאפשר למכונה להעלות את הטמפרטורה במהירות בחזרה ליעד לאחר סגירת המכסה בחזרה.
– תכנות P-Set המאפשר לכוון את מקצב בסיס האלגוריתם לקבלת דיוק מקסימלי. - תריס להבה חדשני עם ידית שליטה מחוץ לגריל – הפיצ’ר שמשנה את כללי המשחק והופך את המכונה הזו ל-All In One. האש הישירה מאפשרת לכם לחרוך את הסטייקים לאחר העישון ישירות על האש, ובכך לקבל ציפוי מקורמל וקריספי כמו שמעולם לא חלמתם. תגידו ביי-ביי למנגל – כי פשוט לא תצטרכו אותו יותר. האש הגלויה מאפשרת לכם גם לבשל ולטגן על אש עצים ישירה! תוכלו ממש להכין הכל בפיטבוס! מכונה אחת כזו – ואתם מסודרים!
- גודל קומפקטי המאפשר ניידות לקחת אותו לכל מקום אתכם!
- רשתות צלייה מסיביות מברזל בציפוי פורצלן. ציפוי הפורצלן מאפשר ניקוי קליל ומהיר.
- מדף רשת עליון המאפשר עישון רגוע יותר עם מרחק מספק מקרינת החום מחלקו התחתון החם של הגריל
- סיר בעירה מנירוסטה – לשנים ארוכות של שימוש
- כלי לניקוז שומנים ונוזלים – למניעת התלקחויות
- גוף מסיבי בעובי פלדה של 1.6 מ”מ
- 5 שנים אחריות על כלל חלקי המכונה (בכפוף לתקנון אחריות יצרן). שנה ראשונה – אחריות יבואן גם עבור השירות באם נדרשת החלפת רכיב. האחריות אינה מכסה נזק שנגרם מדליקת שומנים, משימוש לא נכון ומרשלנות.
מאפיינים:
שתי קומות הרשת מספקות שטח צלייה כולל של – 0.170 מ”ר
- קומה תחתונה: 0.125 מ”ר | 37 ס”מ רוחב, 33.5 ס”מ עומק
- קומה עליונה: 0.042 מ”ר | 31.1 ס”מ רוחב, 13.5 ס”מ עומק
דוגמא לקיבולת: 12 המבורגרים
טווח טמפרטורות: 85°-260° מעלות צלזיוס
קיבולת מיכל הפלט: 2.27 ק”ג
מידות המכונה:
גובה: 38 ס”מ
רוחב: 68.5 ס”מ
עומק: 48.5 ס”מ
משקל: 19.7 ק”ג
מידות אריזה:
גובה: 35 ס”מ
רוחב: 65 ס”מ
עומק: 45 ס”מ
משקל: 22 ק”ג