עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
ברוכים הבאים לעולם שבו כל ביס הוא תוצאה של דיוק, מדע, תשוקה ואהבה אמיתית לבשר.
הכירו את מותג הפרימיום של בשר אנגוס – EITAN MEAT, שמגיע מהחווה שבבעלותנו בארגנטינה, וגדל על פי שיטת FEEDELOT האמריקאית האגדית.
בשנים האחרונות בשר אנגוס הפך לשם נרדף לאיכות. אבל... יש אנגוס – ויש אנגוס FEEDELOT.
אנחנו מדברים על רמה אחרת לגמרי: נתחי בשר שמגדירים את הסטנדרט, כאלה שמיוצרים מתוך הבנה עמוקה של טעם, ריח, עסיסיות ומרקם שאין להם תחרות.
הכול התחיל ב־1970, כשהתאגדו קבוצת מגדלים בארה״ב עם חלום אחד:
"לעשות את הבשר הכי טוב שאפשר."
ביחד עם מדענים ואנשי מחקר, הם פיתחו סטנדרט המבוסס על מחקר מדעי וניסיון שטח.
כך נולד תקן FEEDELOT – הפך לסמל של איכות אמיתית בבשר אנגוס בכל העולם.
בשר שגדל בשיטת פיטום תירס מלא 100+ ימים
הגבלת גיל – עגלים עד 18 חודשים בלבד
בדיקות קפדניות ומעקב אחרי כל עגל
השגחה ממשלתית בלתי תלויה עם הערכת איכות מדויקת
קריטריונים לפי צבע, שומן בין-שרירי, מבנה שריר וצלולוז
📉 רק 3 מתוך כל 10 עגלים עומדים בסטנדרט הקשוח הזה!
✅ רכות יוצאת דופן
✅ עסיסיות ממכרת
✅ טעם עמוק שמחזיק בזיכרון
✅ שומניות טבעית שמפיקה נתח חלום
סטייק אנטריקוט 🥩
דנוור סטייק 🐂
ראנץ' סטייק 🐃
ואסיו סטייק 🔥
פילה מרלן 🍽
אצבעות אנטריקוט 🍖
ריב סטייק (צלעות)
בריסקט (חזה)
כתף מקוצב
שניצל וינאי
אסאדו אנגוס מפורק
מכסה אנטריקוט
כי זה מותג בשר עם סיפור, עם חזון וסטנדרטים בלתי מתפשרים.
כי הבשר שלכם גדל במיוחד עבורכם – על ידי צוות מקומי בפיקוח מלא של איתן, בחווה שלנו בארגנטינה, ומיובא בבלעדיות מלאה.
📍 סניפים בכפר סבא ואילת
📦 משלוחים לכל הארץ
📞 לפרטים להזמנות – דברו איתנו!