מוצר נוסף בהצלחה

כל ההטבות והמבצעים מתווספים בקופה הזמנות לאילת יחויבו פחות מע"מ

כאן הקנייה בטוחה
כאן הקנייה בטוחה
2024-11-13T11:41:12+02:00

שיפודים הם דרך מצוינת ליהנות מארוחה על האש בצורה מגוונת וטעימה. בין אם אתם מעדיפים שיפודי עוף, בקר, כבש, או אפילו שיפודי ירקות וטבעוניים, השיפודים תמיד מצליחים להיות כוכבי המנגל. במדריך הזה נלמד איך להכין את השיפודים המושלמים על האש, במעשנה, או אפילו בתנור.

 

איך להכין שיפודים בצורה נכונה?

ישנם כמה כללים חשובים להכנת שיפודים למנגל שיבטיחו תוצאה עסיסית וטעימה

1. בשר איכותי – השתמשו בבשר טרי ואיכותי להכנת שיפודי עוף, בקר או כבש. אפשר גם להכין שיפודי דגים כמו סלמון, או שיפודי טופו לצמחוניים.

2. שימוש במרינדה – מרינדה עשירה תוסיף לשיפודים טעם עסיסי ועמוק. מרינדה על בסיס שמן זית, שום, תבלינים ולימון תשפר את טעמם של שיפודים במרינדה.

3. טמפרטורת צלייה – חשוב להקפיד על טמפרטורה גבוהה בתחילת הצלייה כדי לאטום את הבשר, ולאחר מכן להוריד את החום להמשך צלייה עד להגעה לתוצאה מושלמת.

 

סוגי שיפודים פופולריים

יש מגוון רחב של שיפודים שתוכלו להכין:

- 1. שיפודי עוף: אפשר להכין שיפודי חזה עוף או שיפודי חזה אווז, שמתאימים במיוחד לצלייה מהירה על המנגל.

- 2. שיפודי בקר: השיפודים האהובים הללו מושלמים להכנה על גריל גז או מעשנה, וניתן להוסיף ירקות כמו פטריות ובצל.

3. שיפודי כבש: נתחי כבש עסיסיים בשיפודים, עם תיבול ים-תיכוני, הם חגיגה של טעמים

4. שיפודי ירקות: מומלץ לשלב ירקות כמו קישואים, פלפלים ועגבניות שרי כדי לקבל שיפודים טבעוניים ומזינים.

5. שיפודי דגים: שיפודי סלמון עם עשבי תיבול ולימון הם אפשרות מצוינת לבריאות וטעם


לרכישה לחץ כאן

 

שיפודים למעשנה

 למי שאוהב טעמים מעושנים, מומלץ לנסות שיפודים למעשנה. שיפודי פיקניה או שיפודי כבש יוצאים עסיסיים במיוחד במעשנה, שם העשן מוסיף להם טעם ייחודי ועמוק.

 

שיפודים בתנור

אם אין לכם גישה למנגל, אפשר להכין שיפודים בתנור בצורה קלה ופשוטה. חממו את התנור לחום גבוה, סדרו את השיפודים על רשת וצלו אותם עד לקבלת שיפודים פריכים ועסיסיים.

 

טיפים להכנת שיפודים

1. גיוון במרכיבים – נסו לשלב בשר, ירקות ותבלינים שונים כדי לקבל שיפודים מיוחדים ומגוונים

2. בחירת שיפודים – השתמשו בשיפודים מתכתיים או עץ איכותיים כדי להבטיח יציבות בזמן הצלייה.

 3. זמן צלייה – כל נתח בשר זקוק לזמן צלייה שונה, ולכן מומלץ לבדוק את השיפודים לעיתים קרובות ולהקפיד לא לייבש את הבשר.

 

לרכישה לחץ כאן


 לסיכום – שיפודים לכל אירוע

בין אם אתם מכינים שיפודים למנגל, מעשנה או בתנור, האפשרויות הן אינסופיות. החל משיפודי עוף, שיפודי בקר ועד לשיפודי ירקות ושיפודי טופו, כל אחד יכול למצוא את הסגנון שהוא אוהב. אז בפעם הבאה שאתם מתכננים ברביקיו, נסו את הטיפים והמתכונים שלנו כדי לקבל שיפודים מושלמים שיפתחו את התיאבון וירשימו את כל האורחים.