מוצר נוסף בהצלחה

כל ההטבות והמבצעים מתווספים בקופה הזמנות לאילת יחויבו פחות מע"מ

כאן הקנייה בטוחה
כאן הקנייה בטוחה
2021-06-06T15:55:19+03:00

פרוייקט החווה של איתן בארגנטינה, בשיטת גידול ANGUS FEEDLOT האמריקאית !

סיפור הטעם :

לאחרונה נראה כאילו בשר אנגוס נמצא בכל מקום ואפילו ניהיה מילת מפתח לבשר.
בשר האנגוס הוא טוב, אך מותג הפידלוט נמצא ברמת שיוך אחרת לגמרי.
הוא מגדיר את הסטנדרט לפיו נמדדים שאר הבשרים.
למי שיש לו תשוקה לטעם, ריח ועסיסיות בבשר אין קיצורי דרך .

 

איך נולד תקן הפידלוט (FEEDELOTׂׂׂׂ) ?

זהו סיפור של קבוצת מגדלים שבשנת 1970 .
התכנסו יחד והחליטו פה אחד שניתן לעשות בשר טוב יותר, שהטוב אינו טוב מספיק, בשר רך מגדר הרגיל , מלא במיצים , עסיסי ותמיד ארוז עם טעם של עוד .                                             
לאחר מכן חברו המגדלים שהם דבר עם מדענים מומחים והחלו בתהליך הארוך של קביעת התקן המתבסס על מחקר , פיתוח וניסיון , תקן שהפך לסימן האמיתי של איכות במותג האנגוס .                                                               
מותג הפרימיום הראשון של בקר מלב האדמה . 


מה הוא תקן הפידלוט (FEEDELOTׂׂׂׂ) ?

- מטרתנו לספק ללקוחותינו את הבשר האיכותי ביותר. 
  אנו עושים זאת ע"י יבוא של הבשר הארגנטינאי המשובח בשילוב של תנאי גידול יחודיים בשיטת
  ה- FEEDELOTׂׂׂׂ האמריקאית .

- תקן ה- FEEDELOTׂׂׂׂ מבטיח שכל נתח מהבשר שלנו רך בצורה מדהימה , עסיסי ומלא בטעמים. 
 
- התקן מורכב מסט חוקים בלתי מתפשר הכולל 10 קריטריוניי איכות מחמירים , קריטריונים שנבנו על בסיס של מחקר, פיתוח    וניסיון רב שנים .

- רק 3 עגלי אנגוס מתוך 10 עומדים בסטנדרט הגבוה של התקן .


נתונים הנשלטים בקפידה בשלב הגידול של הנאגוס האיכותי הם: 

*תזונה ייחודית המבוססת על תירס של לפחות 100 ימי אכילה. 
*הגבלת גיל עד 18 חודשים.
*בדיקות קפדניות לכל פרט.
*ביצוע של מעקב ופיקוח על חוות הגידול.
*הערכת איכות הבשר ע"י עובד ממשלתי חיצוני שעבר הכשרה מיוחדת,
 הערכה מתבססת על בחינה של צבע ומרקם השריר, העצמות ונבדלות השומן הבין שרירי. 

נתחים מתאימים לגריל ופלאנצ'ה :          נתחים לתנור/מעשנה/קדרה/טיגון :
*סטייק אנטריקוט                                 *ריב סטייק (צלעות מקוצבות)
*דנוור סטייק                                        *בריסקט
*ראנץ סטייק                                        *כתף מקוצב 
*ואסיו סטייק                                        *שניצל וינאי
*פילה מרלן                                          *אסאדו אנגוס מפורק 
*אצבעות אנטריקוט                              *מכסה אנטריקוט